Diskusjon:KNM «Horten» (A530)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:KNM «Horten»»)

Jeg regner med at vi tar en skikkelig opprenskning av artikkelen etter at skipet er bekreftet solgt til utlandet, og historien for Norges vedkommende kan stanses der. Det er vel ikke spesielt relevant å fortsette å holde øye med skipets skjebne i all fremtid, bortsett fra hvis hun en gang i fremtiden blir hugget opp. Da vil skjebnen endres fra "solgt" til "hugd opp".

_________

Skipet rapporteres nå solgt, men skal visstnok fremdeles ha en viss militær rolle (piratjakt i Adenbukta), men det er vel ikke noe poeng i å fortsette å holde øye med et privat eid skip. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Peulle (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg kan ikke se noen grunn til å ikke fortsette å fortelle historien til skipet. At et tidligere norsk krigsskip blir brukt til privat piratjakt synes jeg er nokså spesielt, og absolutt relevant for artikkelen. Om den historien skal stå under denne artikkelen med overskrift KNM «Horten» eller en ny artikkel, er derimot et annet spørsmål. Jeg mener vi kan holde oss til å presentere det som foreløpig er kommet frem under en mellomtittel her, og heller flytte relevant info videre til en ny artikkel om det blir behov for det. Sindre Skrede 19. jan 2011 kl. 08:46 (CET)

Ja, nå rapporteres det uansett at skipet ikke blir solgt allikevel ... skjebnen til gamle Horten blir vel spiker til slutt, siden staten ikke vil selge til utlandet. Peulle 21. jan 2011 kl. 20:44 (CET)

Skipet er solgt. Jeg vurderer om det er nødvendig å ha med så mye om prosessen frem mot salget i 2012; mulig at det heller er bedre å gjøre det som i den engelske artikkelen.--Peulle (diskusjon) 29. nov 2012 kl. 22:45 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen KNM «Horten». Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 22. feb. 2021 kl. 03:50 (CET)[svar]