Diskusjon:Bjørn Einar Romøren

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

«Skandalen» i Holmenkollen[rediger kilde]

Jeg ser at noen har forsøkt å skrive avsnittet om Holmenkollen litt mer proft nå. Men: Jeg er redd for at dette om noen år kan komme til å framstå som storm i et vannglass, og at vi per i dag er for nærme saken til å kunne skrive godt om den. Uansett er det vel ikke policy å ha en artikkel om en idrettsutøver med så sterk slagside mot noe negativt. Jeg føler at vi ikke burde dekke denne saken i denne artikkelen per nå i det hele tatt, så vi eventuelt om noen måneder kan vurdere om den passer inn. Greswik 5. mar 2010 kl. 12:27 (CET)

Det ser ut til at tonen i avsnittet er objektivt skrevet. Selv synes jeg du er inne på noe da dette tar uforholdsmessig stor plass i denne biografien p.t. Løsningen er nok å utvide biografien med mer av hva han har gjort av positive ting. Selv synes jeg både lengden han hoppet bør inn og når hoppet ble gjennomført. nsaa (disk)

Mener absolutt det bør inn, og at man kan vise til diskusjonen som ble i ettertid. I et såpass kostbart offentlig anlegg bør folk holde seg til vedtekter og bestemmelser, selv om Kollenhopp føler at de eier bakken. Det gjør de slettes ikke! Uten hele Norges skattepenger, ville Nye Kollen aldri stått ferdig. Derfor er det viktig at man symboliserer at det er folkets bakke og at Norge er et demokrati, og samtidig gir respekt til kvinnehopperne for å markerer en ny og mer moderne tid i hoppsporten. Romøren og Kollenhopp har satt hoppsporten i vanry, og de har uten tvil opptredd arrogant og vært svært navlebeskuende. Og det bør nevnes. 88.89.83.112 17. mar 2010 kl. 10:03 (CET)