Diskusjon:Brødbølfoss kraftverk

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Ligger egentlig dette kraftverket i Sikåa? Slik jeg har lært heter det bare Sikåa mellom Varaldsjøen og Møkeren, og dette er jo langt nedenfor Møkeren. På svensk side heter elva Jøsseelven, men vet ikke om det navnet er kjent i Norge også? Dette usignerte innlegget ble skrevet av Jraabe (diskusjon · bidrag) 26. jul 2008 kl. 22:16 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg har tittet på kart og spurt noen med langt bedre lokalgeografikunnskaper enn meg, men ingen har noe navn på åa med fallet kraftverket utnytter. Alle forbinder derimot Sikåa kun med forbindelsen mellom Varaldsjøen og Møkeren. Det er kanskje best å endre setningen til å si «Kraftverket utnytter et fall på 40 meter mellom Gylterudsjøen og Utgardsjøen.» Selv om Sikåa skulle være rett, så vil det for en leser være langt enklere å finne kraftverkets plassering ut fra de to sjøene. Ters 27. jul 2008 kl. 12:28 (CEST)

Det står 2 turbiner. Men jeg kikket inn vinduet og talte 3 stk. PeltonMan (diskusjon) 23. sep 2013 kl. 23:01 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Brødbølfoss kraftverk. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 19. jul. 2017 kl. 04:30 (CEST)[svar]