Diskusjon:Den Houenske Margaretastiftelse

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Artikkelen handler om et aldershjem, en park og en stiftelse - og skal kategoriseres etter det. Dette usignerte innlegget ble skrevet av krg (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Hvor har du det fra? Artikkelens hovedtema handler om stiftelsen - det står i tittelen. En artikkel som f.eks handler om en artist hvor albumene til artisten er nevnt i artikkelen, skal ikke også kategoriseres etter albumene («Kategori:Album fra 1985», «Kategori:Norske musikkalbum» osv), kun etter artisten. Samme som en arkitekt som har tegnet flere bygninger skal ikke kategoriseres etter bygningene, men etter arkitekten. Slik fungerer det på WP. En artikkel om parken skal kategoriseres under parker og geografi. Man kategoriserer etter hovedtema, som angis i tittelen. --KEN 14. sep 2011 kl. 00:39 (CEST)
Hvor jeg har dette fra? Jeg regner med at du kan lese innholdet. Stiftelsen eller Margretestiftelsen er i Barbu nærmest for et stedsnavn å regne, det er navnet på en eiendom, et område, en park. Det er ingen mening i å lage en artikkel om en kommunal stiftelse som i all hovedsak er historie, og en annen om eiendommen og parken. krg 14. sep 2011 kl. 16:39 (CEST)
Da må det komme frem i artikkelen at «Den Houenske Margaretastiftelse» er en eiendom og en park, slik det står så fremstår det at «Den Houenske Margaretastiftelse» er en stiftelse, som igjen ble til en park og ettervert en eldrehjem. Jeg må si at jeg tviler på at parken het «Den Houenske Margaretastiftelse», og det samme med eiendommen. Jeg vet at aldershjemmet het Marareta Stiftelsen, men det er ikke det samme som «Den Houenske Margaretastiftelse». Her tror jeg du blander kortene noe voldsomt. Dette blir som å kategorisere artikkelen Barbu under kirker i Arendal, bare fordi det står i artikkelen at det er en kirke i Barbu.--KEN 14. sep 2011 kl. 18:16 (CEST)

En diskusjon om hva artikkelen bør hete er atskillig mer konstruktivt. krg 14. sep 2011 kl. 20:24 (CEST)

Så hva var det offisielle navnet på parken ? --KEN 14. sep 2011 kl. 23:57 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Den Houenske Margaretastiftelse. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. feb. 2024 kl. 11:01 (CET)[svar]