Diskusjon:Didrikssagaen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Didrikssagaen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 10. sep. 2018 kl. 10:17 (CEST)[svar]

Utilbørlig vekt tillagt teorien til Ritter-Schaumburg?[rediger kilde]

Artikkelen selv sier at ingen andre forksere har akseptert denne teorien siden 1981. Den rådende konsensus kan være berettiget eller ikke, men det er ikke Wikipedias jobb å si imot den og å gjøre reklame for en marginal teori ved å beskrive den så detaljert. (Umiddelbart ser jeg at Bern blir påstått å være det gamle navnet til Bonn, til tross for at det latinske navnet var Bonna, og at den hypotetiske kong Didriks våpenskjold på 500-tallet skulle være Bonns, til tross for at det ikke fantes våpenskjold på den tiden og at ingen annen kilder bekrefter at en mektig konge ved dette navnet skal ha styrt Bonn på den tiden.) --87.126.23.210 18. sep. 2019 kl. 23:23 (CEST)[svar]

Bonn?! Bern i sagaen er da virkelig Verona??? https://snl.no/Didrik_av_Bern#:~:text=Didrik%20av%20Bern%20er%20i,er%20Verona%20i%20Nord%2DItalia.