Diskusjon:Dovrefjell

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg synes ikke artiklene skal flettes. Caplex har to selvstendige artikler, vi bør ikke være dårligere. Det er forskjell på et fjellmassiv og en nasjonalpark. --–Duffman 14. mar 2006 kl.14:37 (UTC)

Ikke fletting. Dette er to forskjellige ting. Dovrefjell bør beskrive fjellområdet, som ikke er det samme området som nasjonalparken. –Peter J. Acklam 14. mar 2006 kl.14:46 (UTC)
Det er riktig, men deler av artikkelen Dovrefjell handler om nasjonalparken. Etter at dette innholdet er flettet kan artikkelen omskrives til å fokusere på fjellområdet. BjørnN 14. mar 2006 kl.14:57 (UTC)

Fletting - her mangler litt kunnskap, folkens!!! Dovrefjell nasjonalpark ble innlemmet i Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark da sistnevnte ble opprettet 3.5.2003, slik at Dovrefjell nasjonalpark ikke lenger eksisterer. Men artikkelen om Dovrefjell handler om den gamle og ikke-eksisterende Dovrefjell nasjonalpark. Den kan egentlig bare slettes, evt erstattes med en artikkell om fjellområdet Dovrefjell (den avgrensingen er ellers ingen enkel sak, se f.eks kap. 2 i http://www.dovrefjellradet.no/FLIB/581-Handlingsplan_nett.pdf I tillegg ble det 24.10.2003 opprettet Dovre nasjonalpark, for å gjøre forvirringen komplett. Se http://www.dirnat.no/wbch3.exe?p=2991 Ellers er den engelske teksten om Dovrefjell-Sunndalsfjella NP mer utfyllende enn den norske, jeg har ikke hatt tid til å prioritere den siste. --Carl S Bj 15. mai 2006 kl.12:22 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Dovrefjell. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 04:40 (CEST)[svar]