Diskusjon:Gluteneksorfin

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Er tittelen riktig eller er dette et tilfelle av særskriving? Skal ikke artikkelen hete glutenekskorfin? Hvis ikke, hva er gluten i tittelen? Et adjektiv? –Peter J. Acklam 2. mai 2005 kl.14:50 (UTC)

Mulig det skal hete gluteneksorfin, men ordet er knapt brukt i det norske språket før nå. Et google-søk viser to treff for "gluten eksorfin", men ingen for "gluteneksorfin". På engelsk heter det "gluten exorphin". Ordet betegner en kjemisk forbindelse, så det burde i utgangspunktet skrives i ett. Vi har vel lov til å påvirke språkutviklingen i et slikt tilfelle og innføre ordet gluteneksorfin? --Morymuga 2. mai 2005 kl.16:02 (UTC)

Med mindre gluten her er et adjektiv må det hete glutenekskorfin etter norske regler, så jeg ser ikke noe problem med å kalle det nettopp det. –Peter J. Acklam 3. mai 2005 kl.05:13 (UTC)

Henvisning[rediger kilde]

Ettersom teksten er hentet direkte fra nettsiden http://www.neurozym.com/tolkning.htm er det kanskje en idé å henvise til denne?

Med hilsen Katja Blixrud Frost

Bedre referanser?[rediger kilde]

Denne artikkelen var fram til 2015 merket med en mal som nå er slettet, en mal som etterlyste bedre referanser. Dersom du mener det er påstander i teksten som trenger referanser kan du merke den/disse med {{tr}} - eller selv utbedre artikkelen ved å legge inn kilder og referanser. Profoss og Bruker:Kimsaka 28. jun. 2015 kl. 19:58 (CEST)[svar]