Diskusjon:John F. Kennedy

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Arkiver

Kennedy i andre verdenskrig[rediger kilde]

Avsnittet jeg fjernet inneholdt ingen kilder, var vanskelig å lese, og virket ellers lite passende på Wikipedia. Gutten på Hemsen (diskusjon) 24. apr. 2021 kl. 02:17 (CEST)[svar]

Disse artiklene ble hurtig fjernet[rediger kilde]

Illustrert artikkel om mordet på John F. Kennedy

Illustrert artikkelsamling om helt nye førstehåndsvitner til mordet

Fra før av var det linket til en artikkel på internett om Kennedy, skrevet av undertegnede. Jeg har redigert og utvidet denne artikkelen, og la ut link til den nye versjonen. Den ble hurtig slettet. Kan jeg spørre om hvorfor? Artikkelen var jo linket til fra før av.

Jeg la også link til en artikkelsamling, med massevis av nye førstehåndsvitner og nye kilder. Den ble også hurtig fjernet.

Begge bidragene var grundig dokumentert med kilder. Kan jeg spørre om hvorfor de ikke kan stå på Wikipedia? Jeg er en seriøs forfatter som har publisert mye i dagsavisene fra før av. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Sverre avnskog (diskusjon · bidrag) 10. april 2024 kl. 14:32‎ (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg håper den som har slettet mine innlegg, kan fortelle meg begrunnelsen for at de hurtig ble slettet. Og som sagt, så var den ene artikkelen allerede publisert på siden om Kennedy, og jeg byttet den kun ut med en forbedret og utvidet versjon av artikkelen. Og den er svært godt dokumentert med et stort antall kildehenvisninger.

--Sverre avnskog (diskusjon) 12. apr. 2024 kl. 17:41 (CEST)[svar]