Diskusjon:Kalsitt

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne siden bør stå under kategori mineraler slik som de fleste andre mineralene som er omtalt her på wikipedia. Dette går ikke fordi noen sletter det med en gang jeg har skrevet det inn. Dette bli barnslig. Hvis det er så viktig for noen å ha få kategoriseringer så får de som de vil. Jeg gidder ikke mer. Det fins mye annet å ta seg til. Fint om noen andre kunne si sin mening. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Kittil hagen (diskusjon · bidrag) 2. sep 2008 kl. 20:08 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Hei. Artikkelen er kategorisert under Kalsiummineraler og Karbonatmineraler. Disse kategoriene ligger i kategorien mineraler. Hvis man kategoriserer artikkelen under Kategori:Mineraler vil dette bli en dobbelt kategorisering. Håper dette var oppklarende og at du ønsker å fortsette. Husk også å signere innleggene dine med ~~~~ Mvh Fredrifj 2. sep 2008 kl. 21:47 (CEST)

Infoboks[rediger kilde]

Denne artikkelen, artikkelen Rutil og kanskje andre har en infoboks som er laget direkte i artikkelen. Burde disse i stedet bruke {{Mineral}}? Burde den malen forøvrig flyttes til navnet {{Infoboks mineral}}? Wikijens 17. jan 2010 kl. 19:32 (CET)