Diskusjon:Kudos

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting i mars 2007, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Jeg ser at denne siden er foreslått slettet siden ordet ikke er i bruk på norsk. Jeg bruker det stadig vekk, og vil derfor naturlig nok bestride dette. Videre har vi en stadig mer populær tjeneste på kudos.no som nok vil gjøre sitt til at flere vil lete etter betydningen til ordet. Jeg synes artikkelen er grei og informativ, og ser gjerne at den blir stående. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Lassedahl (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Dette er noe som heller hører hjemme i Wiktionary, ordboken. Ikke i encyclopaedien. Du sier det selv, «som nok vil gjøre sitt til at flere vil lete etter betydningen til ordet». Dermed noe som i prinsippet kunne ha vært hurtigslettet her. Noorse 24. feb 2007 kl. 15:54 (CET)

Hvorfor lenkes det til Wiktionary-siden om "Kudos" herfra, når denne siden ikke eksisterer/ ikke har noe innhold?

Wiktionary burde heller liste denne enn Wikipedia. Det bør også endres i artikkelen, hvor den nå skulle ende opp, slik at det tydelig framkommer at ordet ikke er en del av norsk språk, like lite som uttrykk som "as if" eller tilsvarende. At det benyttes primært av mer beleste personer, endrer ikke det faktum at ordet ikke er inkludert i norsk. Rkarlsba 8. aug 2009 kl. 13:03 (CEST)