Diskusjon:Liste over kjente larvikinger

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hvor stor grad av "kjenthet" må man kreve?[rediger kilde]

Jeg har sett at det stadig legges inn nye her, og listen øker og øker i lengde. Etter gjennomsyn ser jeg at det er nokså mange her jeg ikke akkurat ville omtale som "kjente" larvikinger, siden den sterke majoritet av nordmenn (selv folk fra Larvik) aldri har eller kommer til å høre om dem. Hvor skal grensen for kjenthet gå, og bør vi fjerne noen av de minst kjente her på listen? Er kanskje denne listen en døende art i seg selv, på lik linje med andre manuelt styrte lister her på Wikipedia? Thwalle 10. apr 2008 kl. 21:49 (CEST)

Navn på en slik liste bør i hovedsak være blå - altså personer av selvstendig leksikalsk wp-verdi. «Røde navn» kan tilføres dersom det har som hensikt å stimuere til egen artikkel innen rimelig tid. - Mr. Hill 2. nov 2008 kl. 14:40 (CET)

Jeg er enig med Thwalle - lista er for lang, og det bør stilles større krav for at man skal komme med. I tillegg burde lista vært ordnet kronologisk, etter personens fødselsår. Vennlig hilsen, Jan-Egil. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 84.202.244.242 (diskusjon · bidrag) 26. nov 2010 kl. 13:17 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg sier meg enig i dette, og gikk inn på diskusjonnssiden for å svare på akkurat dette. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 188.113.91.110 (diskusjon · bidrag) 12. okt 2011 kl. 08:38 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)
Så lenge Wikipedia har ett sett med relevanskriterier, så syns jeg det virker logisk å bruke det også her. Er det noen som har bedre, konkrete, alternativer? - Soulkeeper 12. okt 2011 kl. 09:30 (CEST)
Det blir vel den motsatte innfallsvinkelen, men relevanskriteriene gjelder selve emnet for en artikkel, ikke enhver detalj i hver enkelt artikkel. (Det hadde ikke vært mye igjen om vi ikke kunne omtale annet enn artikkelverdige emner.) For noen listers del er det også et poeng at de er komplette, selv om ikke ethvert punkt i listen er artikkelverdig. Men for akkurat denne listen (denne typen liste) fins ikke noe kompletthetskriterium, så med mindre noen kan presentere en god kandidat til sådan («bedre, konkrete, alternativer»), er jeg enig i at relevanskriteriene er det naturlige å legge til grunn. — the Sidhekin (d) 12. okt 2011 kl. 09:50 (CEST)