Diskusjon:Lofast

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg så at noen la Lødingen kommune inn under Vesterålen her i artikkelen, og at den endringen ble tilbakestilt igjen. Egentlig kan man vel si at Lødingen ligger både i Vesterålen og Ofoten. Lødingen har vært regnet med til Ofoten, men de siste årene har kommunen knyttet seg mer og mer til Vesterålen. Men dette er ikke viktig da. Det er mye viktigere at Fiskebøl ligger i Vesterålen og ikke i Lofoten. ;-) --Blue Elf 2. mar 2007 kl. 22:44 (CET)

Det kunne vært skrevet litt om åpningen (inklusive bilde(r). Det skulle ligge nok av kilder ute (blv.no, vol.no) Har ikke selv lært mæg nok til å referere/legge inn bilder på wikipedia enda.

Enig. Jeg skal se litt på det etter hvert, hvis ikke noen andre gjør det først. Blue Elf 3. des 2007 kl. 23:18 (CET)
Bilder og kartskisse. Hvor er det denne veiforbindelsen går til/fra osv. Ulf Larsen 6. des 2007 kl. 13:53 (CET)

Om å legge ut bilder, bruk lenken under:

http://commons.wikimedia.org/wiki/Hovedside

Registrer en konto, og så er det bare å laste opp bilder, dersom det er bilder du har tatt. Husk å angi lisens og kategori, Lofoten er f.eks en egen kategori. Om du har problemer med opplasting/kategorisering så legg en melding til meg på min diskusjonsside - eller send en e-post, lenke til venstre på samme side. mvh - Ulf Larsen 6. des 2007 kl. 13:57 (CET)

Jeg kommer til å ta bilder langs Lofast, men det kan godt hende noen andre gjør det lenge før meg... Ei kartskisse har jeg tenkt på både for Lofast og artikkelen om E10s historie. Det kunne vi egentlig ha hatt for nesten alle veier, om en ser stort på det. Men hvordan kan en lage slike kart (frie, slik at de kan ligge på Wikipedia), eller hvem kan hjelpe til med det? Blue Elf 6. des 2007 kl. 14:53 (CET)
Jeg har en tanke surrende i bakhodet om å geotagge alle kryssene i vegartiklene. Deretter kan man mate inn dette i et skript som genererer et kart. ZorroIII 6. des 2007 kl. 15:06 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Lofast. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 13:08 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Lofast. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. sep. 2017 kl. 01:56 (CEST)[svar]

Kildeløst/smått[rediger kilde]

Fjernet dette som står uten antydning til kilde eller tidspunkt:

En frustrert Vesteråling uttaler: "Et paradoks ved Lofast er at veien faktisk ikke går i Lofoten i det hele tatt, men derimot i Vesterålen (Hadsel kommune), Ofoten (Lødingen kommune) og Troms (Kvæfjord kommune)" Helt presist er Lofast en fast forbindelse "til eller mot" Lofoten: det betyr at forbindelsen helt naturlig, ikke kan være plassert i Lofoten som sådan i det hele tatt.

--Vennlig hilsen Erik d.y. 8. aug. 2021 kl. 16:41 (CEST)[svar]