Diskusjon:Nei til EU

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Antall ja eller nei i 1972?[rediger kilde]

Hvorfor kan det ikke stå hvor mange som svate nei eller ja til (EF) EU i 1972 i prosent av den norke befolkningen?? Dette usignerte innlegget ble skrevet av 193.217.56.234 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Det skal stå i Rådgivende folkeavstemning om tilslutning til EF 1972, men ingen har opprettet artikkelen enda. Mvh Røed 15. jun 2006 kl.16:38 (UTC)

Fjernet påstand som ikke var belagt med referanse[rediger kilde]

Jeg har fjernet flere påstander som har stått med merke for «trenger referanse» i lang tid. Når slike merker settes inn så bør det innen rimelig tid, dvs noen uker, settes inn referanser som underbygger påstandene. Dette har ikke skjedd og derfor fjerner jeg de i sin helhet. Andre må gjerne legge de inn igjen så snart de kan referansebelegges. Ulf Larsen 18. apr 2011 kl. 21:30 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nei til EU. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 09:11 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nei til EU. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. nov. 2017 kl. 02:17 (CET)[svar]