Diskusjon:Nordgard Hågå

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kan dette skrives bedre, kortere og mer konsist? Det er mye informasjon som mange lurer på om stedet, og det er stadig journalister, lokalhistorikere mm som ringer og spåør om historien til stedet. Derfor er det fint om dette ligger ute på nettet, slik at vi her pågården slipper å måtte svare på alt dette. Vi har blandt annet oversikt over alle eiere og drivere av gården siden 1500 tallet, er det av interesse å legge ut? Bidrag tas imot med stor takk.

Har lagt inn omtrentlig koordinater for stedet, men noen som kjenner det bør sjekke og justere så vi får det helt rett. Det hadde også vært bra med et par bilder av gården. mvh - Ulf Larsen 18. des 2009 kl. 08:50 (CET)
Koordinatene du har lagt inn er omtrent halvveis mellom Bremanger og Shetland, så her gikk nok noe galt. --Kjetil_r 18. des 2009 kl. 08:56 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nordgard Hågå. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. feb. 2021 kl. 04:12 (CET)[svar]