Diskusjon:Nygotikk

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Slottsfjellet?[rediger kilde]

Hva med Slottsfjellet, er det nygotisk? Abu ari 6. jun 2006 kl.07:22 (UTC)

Jeg kan ikke se noen gotiske stiltrekk ut fra bildene. Ville heller kalle det et historistisk middelaldertårn.--Nina 6. jun 2006 kl.09:35 (UTC)
Har historisme noen britisk parallell? Grunnen til at jeg kommer trekkende med Slottsfjellet, er at det minner meg om Willingale Church, som der er omtalt som Gothic revival period. Abu ari 6. jun 2006 kl.12:42 (UTC).

Willingale Church ser du gotiske vindusformer mens det ser ut som om tårnet på Slottsfjellet har runde buer i vinduene. Gothic revival period tilsvarer nygotikk som har en egen artikkel, men det finnes et uttall av nystiler som det er vanlig å omtale som historisme som nygotikken også er en del av. Jeg ser at engelsk WP har valgt å skrive en liten artikkel om hver av nystilene som finnes i kategorien Revival Architectural styles Jeg kan ikke se at det finnes en samleartikkel om Historisme på engelsk og fransk, men på tysk og svensk finnes det. Et mål er å utvide denne artikkelen og få med litt om alle nystilene fremfor å skrive en stubb om hver av dem. --Nina 6. jun 2006 kl.14:41 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nygotikk. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 17:26 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nygotikk. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. sep. 2018 kl. 03:31 (CEST)[svar]