Diskusjon:Ole Einar Bjørndalen/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Mulig feil i innledning[rediger kilde]

Jeg tror det er to slags feil i innledningen. Det står: «Han er verdenens mestvinnende innen sin idrettsgren, både i OL-, VM og Verdenscup-sammenheng». Det er riktig at han er mestvinnende innen OL og er den skiskytteren med flest verdenscupseire, men Magdalena Forsberg har vunnet verdenscupen sammenlagt hele seks ganger, mens Ole Einar har vunnet den fem. Formuleringen «Verdenscup-sammenheng» gir ikke svar på om det er verdenscupen sammenlagt, enkeltseire eller begge deler. I tillegg har Aleksandr Tikhonov og Frank Luck vunnet flere VM-gull enn han. Riktig nok har Ole Einar flest individuelle VM-gull, men dersom du regner med stafetter og lagkonkurranser er det feil å si at han er den mestvinnende skiskytteren i VM-sammenheng. Den setningen jeg har sitert øverst må kanskje endres litt, men jeg er usikker på hvordan. Avar 13. jun 2008 kl. 15:44 (CEST)

Hei, lurer på hvem som har flere medaljer enn Ole i mesterskap? "..nest flest.." står det. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 128.39.240.59 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)
Vil bare påpeke at også den sovjetiske/russiske skisports-utøveren Anfisa Anatoljevna Reztsova, født Anfisa Anatoljevna Romanova, har OL-gull i både langrenn og senere i skiskyting. Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 3. des. 2015 kl. 21:19 (CET)[svar]

to engelske wikilinker[rediger kilde]

og kun en virker ?Ezzex 17. feb 2009 kl. 17:12 (CET)

Var en feil i en mal, er fikset nå. Btd 17. feb 2009 kl. 18:23 (CET)

Tidenes mestvinnende skisportutøver[rediger kilde]

Både Conny Kissling og Ingemar Stenmark har flere enkeltseire i verdenscupen, Bjørndalen er på 3. plass. Se Nettavisen - Hun knuser Bjørndalen Harry Wad 17. feb 2009 kl. 18:20 (CET)