Diskusjon:Pål Karlsen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Informasjonen på denne siden er ufullstendig og stigmatiserende. For eksempel sies det ingenting om at Karoli/Karlsen var fange i den tyske konsentrasjonsleiren Buchenwald under krigen eller at han selv sa at romfolket ikke har konger, men familieoverhoder. Også kategorien sigøynere, som denne artikkelen er en del av, er gammeldags og stigmatiserende. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Fritenkeren (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

  • Hvis Fritenkeren kan tenke seg å finne litt informasjon om dette. Så kan jeg finne opplysninger om de norske krigsfangene. Vi kan legge sammen det vi finner her. og så kan vi skrive om i artikkelen etterpå når vi har kilder. Navnevalg kan vi gjøre tilslutt når vi ser om det skal vare en eller flere artikler. --Stallo (diskusjon) 3. mar 2013 kl. 23:10 (CET)

Har lagt inn en kilde om Karoli som dokumentasjon på tysk fangenskap, boken handler om norske sigøynere, den er elektronisk tilgjengelig. Her er to kilder til Polykarp Karoli [Ustvedt s 219 ff] og [Magistergradsoppgave om norske sigøynere]. (ja bøkene skriver sigøynere, det er vanskelig dette at språket forandrer seg og at det nå heter rom). Stallo (diskusjon) 4. mar 2013 kl. 18:00 (CET)

Når ble han født?[rediger kilde]

På gravstenen står det 24.12.1916 [1] (26.12 ifølge gravferdsetaten [2]) men det er mulig denne datoen er fiktiv. --84.211.114.169 31. okt. 2018 kl. 23:41 (CET)[svar]