Diskusjon:Pretor

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg klarer ikke finne diskusjonen rundt denne siden på slettingssiden. Hva har skjedd? --Shauni 25. des 2005 kl.19:42 (UTC)

Det er ingen diskusjon, den er merket som uenclyklopedisk, og det betyr ikke nødvendigvis at den er foreslått slettet, bare at sletting kan bli en mulig konsekvens dersom ingenting skjer. Problemet med den er at den ikke kommer med noen forklaring på hvor dette er et embete før i aller siste setning, men den er langt bedre enn da den ble merket som uencyklopedisk. Cnyborg 25. des 2005 kl.20:02 (UTC)
Ok. Skal se hva jeg kan gjøre...--Shauni 25. des 2005 kl.20:11 (UTC)
Det var nok lettere sagt enn gjort. Jeg har lett rundt på forskjellige wikipedier, men de har nokså forskjellige forklaringer. Finner heller ikke noe lurt i mine egne bøker om Romerriket. Kunne vært greit med innspill på om tilføyingene mine gjorde artikkelen noe bedre, eller om det nå er det komplette kaos...--Shauni 25. des 2005 kl.20:53 (UTC)
Det ser helt greit ut. Det er mye mer som kan skrives om det, men den har med det grunnleggende nå. På en: ligger det en del gode opplysninger, men den artikkelen er noe rotete. Artikkeln på de: virker god, men mangler en del. Jeg skal se litt mer på den. Cnyborg 25. des 2005 kl.23:01 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Pretor. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. jan. 2022 kl. 04:16 (CET)[svar]