Diskusjon:Slaget ved Uhud

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Burde ikke artikelen pekes til kategorien Muhammeds slag, eller tidligere slag i islam, e.l. Jeg antar at islam kategorien er ikke stor nok for at den kan ekspanderes på denne måten, ennå. Imranal 27. nov 2006 kl. 01:11 (CET)

Jeg antar at dette bør plasseres i en kategori for slag/kriger i Islam, men foreløpig vil en slik kategori bli svært liten og dermed er det en overhengende fare for at den blir slettet. — Jeblad 27. nov 2006 kl. 01:14 (CET)
Notisen om språkvask er forøvrig ingen kritikk, bare en enkel å grei metode slik at noen sjekker språket etter at forfatteren er ferdig med artikkelen. — Jeblad 27. nov 2006 kl. 01:15 (CET)
Det burde ha vært en tagg for uforståelig. Jeg har lest igjennom artikkelen og jeg forstår ikke hva slaget handler om. Første setning er altfor lang, og den går rett over i å fortelle om en by. Hvem slåss og om hva? Om det var satt på interwiki-lenker var det også lettere for andre å bidra til å gjøre det hele forstålig. --Finn Bjørklid 27. nov 2006 kl. 01:23 (CET)
For å si det rett ut handler kampen om muslimenes eksistens. Mekkerne prøver å drive muslimene fra den eneste samfunnet de har klart å opprette, dvs. medina. Mekkerne blir møtt ved fjellet Uhud, siden det er en strategisk punkt for å forsvare byen. Men, artikelen er ikke ferdig. Imranal 27. nov 2006 kl. 12:43 (CET)
Jeg har forandret biten om emigrasjonen, og isteden brukte setningen til å fortelle hvem den andre halv parten blir ledet av. Jeg håper ikke at "artikelen" er over ennå :). Det gjenstår veldig mye. De fleste artiklene jeg har startet er bare en utgangspunkt for en utvidelse. Jeg håper dere kan fylle inn og hjelpe meg å wikifisere artiklene. Imranal 27. nov 2006 kl. 12:35 (CET)

Kvalitet, kvalitet[rediger kilde]

Denne artikkelen holder ikke den nødvendige Wikipedia-kvalitet, hverken språklig eller saklig. Den bør erstattes av en artikkel som behandler Slaget ved Uhud på en nøytral og nøktern måte med en språkstandard som holder mål. --Fjellgauk 18. mai 2008 kl. 08:04 (CEST)[svar]