Diskusjon:St. Franciskus Xaveriussøstrene

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Xaverius, ikke Xavierus[rediger kilde]

Navnet i overskriften er hva ordenskongregasjonen blir kalt og det vet jo bare dem som snakker om dem. Det gjør ikke jeg. Ordenen er oppkalt etter en spansk jesuittmisjonær Francisco Xavier som på norsk heter Frans Xavier, men på latin Franciscus Xaverius, ikke Xavierus. Den latinske formen er også brukt på nederlandsk, mens den tyske er Franz Xaver. Francisco Xavier er en kjent person også for mange uten tilknytning til den romersk-katolske kirken, men latiniseringen av navnet er åpenbart mindre kjent. Jeg antar derfor at kongregasjonen blir kalt St. Franciskus Xaveriussøstrene av dem som vet. Jeg anbefaler flytting. Roufu (diskusjon) 5. jun 2013 kl. 14:06 (CEST)

Jeg har nå redigert teksten slik at artikkelen er forberedt for flytting til St. Franciskus Xaveriussøstrene. Roufu (diskusjon) 6. jun 2013 kl. 12:11 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen St. Franciskus Xaveriussøstrene. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. aug. 2017 kl. 19:09 (CEST)[svar]