Diskusjon:Statens kunstnerstipend

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg er usikker på om Garantiinntekt og Kunstnerstipend bør slås sammen (flettes) til én artikkel om norsk statlig kunstnerstipend eller ikke. To artikler vil understreke at garantiinntekt og arbeidsstipend faktisk er to forskjellige ordninger og begreper, mens én artikkel kan vise at ordningene administrativt og praktisk hører inn under samme felles paraply som alle kunstnerstipendene. Wolfmann 5. apr 2007 kl. 23:37 (CEST)

Ja, disse bør kanskje også samordnes med Statens kunstnerlønn? Wolfmann 5. apr 2007 kl. 23:42 (CEST)
Kunstnerlønn er det ikke, Statens kunstnerstipend er som navnet sier et stipend, og er tidsbegrenset, mens garantiinntekt og kunstnerlønn er fram til pensjonsalder. Dersom disse skal flettes, må artikkelen få et annet og mer nøytralt navn, slik som Statlige støtteordninger for kunstnere, eller noe slikt kjedelig. Forskjellen i ordningene i mellom er så stor at det kan være villedende å slå sammen. PaulVIF 29. jun 2009 kl. 12:44 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Statens kunstnerstipend. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 24. apr. 2018 kl. 01:56 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 7 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Statens kunstnerstipend. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. sep. 2023 kl. 21:35 (CEST)[svar]