Diskusjon:Sunnmøre-Romsdal Billag

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Skal Wikipedia inneholde alle oppkjøpte/fusjonerte selskaper gjennom tidene som egne sider?
Burde ikke denne sidens innhold vært en del av Fjord1 Buss Møre og Fjord1 Transport (tidligere Fjord1 Gods Møre)?
Fjord1 Gods Møre endret 1/1 2007 navn til Fjord1 Transport etter (enda) en omstrukturering av Fjord1-datterselskapene.Hkvame 22. jun 2008 kl. 21:38 (CEST)

Hvis selskapet har en del historie (jeg har ikke sjekket), så synes jeg det fortjener en egen artikkel. I så fall bør historiske opplysninger tas med i artikkelen her, om noen kan finne dem fram. Men slik artikkelen står nå så er det vel ikke mer enn at det får plass i artikkelen om det fusjonerte selskapet. Blue Elf 22. jun 2008 kl. 21:56 (CEST)
Ok, ser det poenget, og som du er inne på, selskapet har nok mye historie. Likevel hadde vel jeg sett det som naturlig at alle de selskapene i dag (etter diverse fusjoner) er det samme selskapet som her også har egne sider hadde blitt samlet på en side inntil at det er nok stoff på siden til at det blir naturlig å dele dette opp i flere sider. Mvh Hkvame 22. jun 2008 kl. 22:29 (CEST)
Jeg ser poenget ditt også. Kanskje en kan lage ei oversikt med navn på enkeltselskaper og kanskje ei linje med kort informasjon om hvert av dem på for eksempel Selskaper som er blitt fusjonert inn i Fjord1 Buss Møre og Fjord1 Transport? Blue Elf 22. jun 2008 kl. 23:04 (CEST)