Diskusjon:Telemark/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Minste by[rediger kilde]

Hvilken by er den minste i Telemark? Dette usignerte innlegget ble skrevet av 80.111.245.231 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Etter areal: Porsgrunn. Etter folketall: Kragerø (Dersom ikke nye, mindre kommuner nylig har fattet vedtak om bykommune-status), nest minst Notodden Dette usignerte innlegget ble skrevet av 193.217.7.82 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Kjente personer[rediger kilde]

Jeg har tilbakestilt en anonym edit. Samme bruker har nå revertert meg igjen. Jeg ser ikke begrunnelsen for å fjerne personene fra denne listen, men jeg revererterer ikke på ny. Samme bruker har tidligere blitt tilbakestilt av Haros og Atluxity. Zigkill 23. okt 2007 kl. 18:44 (CEST)

Telemarkskjøring[rediger kilde]

Ser at noen ville fjerne hele denne artikkelen om Telemark og erstatte den med en artikkel om Telemarkskjøring. Det må da være bedre å linke til en slik artikkel isteden for å fjerne hele artikkelen om Telemark fylke? Man kan eventuelt heller skrive på toppen at Telemark har flere betydninger, slik man har gjort i andre artikler, og da med linker til alternativene.

Hilsen Lexicus