Diskusjon:Trond Augland

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kildehenvisninger[rediger kilde]

Ser at artikkelen mangler kildehenvisninger. Siden jeg redigerte, og la til som en av hans samarbeidspartnere Guren Hagen, lurte jeg på om det kanskje bør legges til en kildehenvisning for dette. På hovedsiden til Guren Hagen (som man finner på http://www.gurenhagen.no, står det under et innlegg om den siste platen hans "La lyset stå på" følgende: "På albumet har Guren med seg sine faste musikere: Frode Berntzen (gitarer/bass), Vegar Ellevseth (tangenter) og som alltid tar Trond Augland seg av det perkusive.".

Jeg har aldri lagt til kildehenvisning når det ikke allerede har vært en referanseliste på plass og følte meg for usikker til å forsøke å gjøre det (bedre å ikke gjøre det, hvis jeg risikerer å rote ting til, tenker jeg), selv etter å ha lest litt under hjelp. Var også litt usikker på om dette var noe det burde være kildehenvisning på.

La også merke til at i diskografien står ingen av de 10 platene til Guren Hagen nevnt, selv om Trond Augland har medvirket på flere (usikker på hvor mange. På noen plater er det andre på trommer/perkusjon/kor, som er det Trond A. bidrar med på Guren Hagens plater. Han har dog ikke alle disse tre funksjonene på alle albumene han medvirker på). Jeg vet (ut fra platecovere jeg har) at han har medvirket på platene "Dine fotefar", "Grålysningen" og "Herbarium" (på det siste medvirket også Trond Auglands bror, Gunnar på noen låter). Kanskje noen andre vet hvilke han bidrar på (eller klarer å finne det på nett? Det står ikke på nettsiden til G.H.).

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Trond Augland. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 22. des. 2017 kl. 21:36 (CET)[svar]