Kategoridiskusjon:Kirker i Trondheim

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Bør denne kategorien ligge i Nidaros bispedømme? Klemenskirken ble ødelagt før reformasjonen og St. Olav domkirke (Trondheim) er en katolsk kirke. Mvh Røed (d · en) 30. des 2007 kl. 14:06 (CET)

Jeg forventer å finne en kategori over bygningstyper i en by og kirker er bygningstyper på lik linje med idrettsannlegg og museer. Vi har f. eks.Kategori:Kirker i Roma. Om vi skal ta vekk kirkene må dette også gjelde de andre bygningstypene. Om en vil lage bispedømmekategorier i tillegg kan ikke dette erstatte oversikten over kirkene i en by. Om en skal besøke en ny by er det nettopp kirker som for noen vil være interessant og fjerner vi disse oversiktene vil en nok måtte gå til andre kilder for å finne stoffet. Er det det vi ønsker? Lister vil ikke kunne erstatte en kategori da denne kan ha grener på kategoritreet til flere forskjellige emner.--Nina 30. des 2007 kl. 14:31 (CET)
For å svare på spørsmålet ditt begge de to du nevner er bygningstypen kirke og hører hjemme på en kategori kirker i Trondheim, men ikke i det nåværende bispedømme. --Nina 30. des 2007 kl. 14:35 (CET)