Wikipedia:Artikkelsamarbeid/Monty Python

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Monty Python[rediger kilde]

Gøyal gjeng som jeg har oversatt fra den engelske anbefalte artikkelen. De på engelskspråklig har muligheten for å bruke en del ufrie bilder som vi ikke har, men jeg har lagt inn de frie bildene jeg fant som passet. Hadde vært knall om vi fikk samarbeidet denne opp til anbefalt (evt utmerket) nivå :) OPus- (mld, film) 1. aug 2007 kl. 11:28 (CEST)

Artikkelen har i dag to ulike forklaringer på hvordan navnet Monty Python oppsto. Det må justeres. Mvh --MHaugen 1. aug 2007 kl. 11:38 (CEST)
(Men ellers er det grundig og artig, og takk til OPus for jobben! --MHaugen 1. aug 2007 kl. 11:39 (CEST))
Bah, en rask sjekk på den engelske versjonen ga følgende løsning: The origin of the name "Monty" is somewhat confused (see above). Jeg skal sette meg ned og lete litt rundt etter saklige kilder for å se om det er hold i den øverste teorien om britiske offiserer under andre verdenskrig når jeg får tid:) Takk for komplimenter forresten, selv om jeg ikke har gjort stort mer enn å oversette den engelske artikkelen. Burde vel vært litt innhold fra andre kilder her også, og hvis jeg finner referanser til navnevalget skal de selvsagt inn :) OPus- (mld, film) 1. aug 2007 kl. 11:45 (CEST)
«Monty» kommer av «feltmarskalk Montgomery». Det har gruppen selv uttalt i flere intervjuer. Så det stemmer. :o) Ectoras 1. aug 2007 kl. 13:31 (CEST)