Diskusjon:Øyvind Heian

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Har låst og tilbakestilt slik at kun administratorer kan endre. Grunnen er sterke partsredigeringer fra begge sider foretatt av både innloggede brukere og brukere bak IP-adresser. Vennligst bruk denne siden til å komme til et så nøytralt resultat som mulig. Noorse 9. des 2007 kl. 16:49 (CET)

Ting jeg vil ha med[rediger kilde]

Det er ihvertfall det jeg finner i første omgang, fint om noen finner mer. Hans-Petter 9. des 2007 kl. 17:19 (CET)

Jeg er Øyvind Heian og startet NorgesPatriotene en god stund etter at jeg forlot Vigrid. Det er derfor totalt feil å si at jeg er med i Vigrid slik det står i artikkelen om meg i dag. Når det gjelder rasismeanmeldelsene mot meg og NorgesPatriotene har de alle som en blitt henlagt. Det samme gjelder drapstrusler mot SOS Rasismemedlemmer som også noen har lenket opp på denne diskusjonen.

Det som derfor er riktig å si er at jeg har kommet med en del kontroversielle utspill og blitt anmeldt en rekke ganger etter jeg startet NorgesPatriotene, men at samtlige anmeldelser i forbindelse med NorgesPatriotene har blitt henlagt av politiet. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Heian (diskusjon · bidrag) 16. des 2007 kl. 13:02 (CET) (Husk å signere dine innlegg!) Heian 16. des 2007 kl. 13:49 (CET)

Første versjon[rediger kilde]

Denne versjonen inneholder referanser til de to {{trenger referanse}}-merkene som artikkelen har nå. Kan jeg følge opp trenden vi har hatt i det siste til at administratorer ikke trenger å bry seg om at en artikkel er låst, og rette opp dette og diverse andre ting? --Kjetil r 9. des 2007 kl. 17:31 (CET)

Sånn jeg forstår det er det greit at administratorer redigerer denne artikkelen, samtidig som man diskuterer på diskusjonssiden. -- Hans-Petter 9. des 2007 kl. 18:24 (CET)
Jeg bytta ut trenger referanse-merkene med kilder. Kommer ikke til å gjøre noe mer da jeg ikke vet noe om ham. Zaarin 9. des 2007 kl. 18:56 (CET)

Fjerner beskyttelse[rediger kilde]

Virker ikke som om det er noen som er uenige her og nå, så åpner for at vanlige brukere kan redigere, men beskytter artikkelen mot redigering fra uregistrerte brukere i 1 måned til. -- Hans-Petter 16. des 2007 kl. 14:43 (CET)

Det er neppe noen tvil om at Vigrid er/var en (ny)nazistisk/nasjonalsosialistisk/hitleristisk og rasistisk organisasjon. Å omtale dem som nasjonalister er a)en fornærmelse mot andre norske nasjonalister og b)å ufarliggjøre dem. Hadde helst sett at Norgespatriotene også hadde blitt kalt noe annet enn nasjonalister. Det er mange altenativ, som høyreekstremistisk, høyreradikalt m.m. Å sette Vigrid og Norgespatriotene i samme bås som f.eks. Noreg Ungdomslag blir heilt feil.--213.236.196.39 30. mai 2011 kl. 16:40 (CEST)[svar]

Kan også nevne at og Vigrid ligger i kategorien nasjonalsosialisme, og at engelsk Wikipedia omtaler dem som "neo-nazi" med tre referanser.--213.236.196.39 30. mai 2011 kl. 21:15 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Øyvind Heian. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. aug. 2017 kl. 13:23 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Øyvind Heian. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. apr. 2019 kl. 10:43 (CEST)[svar]