Diskusjon:Arnstein Arnebergprisen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Korrekt betegnelse / staving av prisens navn[rediger kilde]

Har dobbeltsjekket prisens navn i henhold til statuttene, se utskrift av mailer:

  • Den 21. jun. 2009 skrev TorSch :

Som en av mange bidragsytere på nettleksikonet Wikipedia har jeg registrert at dere for annet år har utdelt en nyetablert ærespris, gitt i navnet til Arnstein Arneberg. Imidlertid er navnet på denne prisen litt flytende; søk på nettet har kommet opp med tallrike stavemåter, og jeg vet snart ikke hvilket navn vår artikkel om prisen bør stå under. Med forskjellige kilder og forskjellige navn innen en og samme kilde har jeg foreløpig funnet disse :

  • Arnebergprisen
  • Arnstein Arneberg pris
  • Arnstein Arnebergprisen
  • Arnstein Arneberg-prisen
  • Arnstein Arneberg prisen
  • Arnstein Arnebergs pris
  • Arnstein Arnebergs pris for arkitektur
  • Arnstein Arnebergs arkitekturpris
  • Østfold arkitektforenings pris for fremragende arkitektur
  • Østfold arkitektforeningens pris for fremragende arkitektur
  • ØAFs pris for fremragende arkitektur

I tillegg finnes noen steder prisen skrevet med bare versaler; disse ser jeg her bort fra.

Så langt velger jeg å tro på denne versjonen: Arnstein Arnebergs pris, som referert av NRK/Østfold (se http://img.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.6218053).

Men det vesentlige er hvilket navn prisen har fått i statuttene, evt. hvilket navn ØAF har bestemt at prisen skal omtales som, herunder avgjørelser om hvilke ord som skrives med versaler / stor forbokstav.

Jeg avventer beskjed slik at vi ikke viderebefordrer feilaktige stavemåter.

Mvh TorSch, Halden


Hei!

som forfatter av statuttene føler jeg meg trygg på å bruke tittelen "Arnstein Arneberg pris". Titteltilsetning "ØAFs pris for fremragende arkitektur" er til å se som undertittel. Arnstein Arnebergs pris burde i hvert fall være feil, for det er ikke Arnstein Arneberg sin pris. Han kan som kjent ikke ta imot noe flere priser.

Med vennlig hilsen.

siv. ark. Martin Ebert, MNAL partner, faglig leder

plus arkitektur as.


Jeg foreslår at vi endrer artikkelnavnet til Arnstein Arnebergprisen. Dette samsvarer både med statuttene slik de er gjengitt på http://www.arkitektur.no/arnstein-arnebergprisen og med norsk rettskrivning. - 4ing (diskusjon) 20. jun. 2016 kl. 10:19 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Arnstein Arnebergprisen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. apr. 2023 kl. 08:50 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 4 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Arnstein Arnebergprisen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jun. 2023 kl. 12:22 (CEST)[svar]