Diskusjon:Asle Toje

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting den 25. januar 2015, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Redigeringskrig[rediger kilde]

Ser at noen er uenige om hva som skal legges til i denne artikkelen. Redigeringskrig løser ingenting så jeg låste den til vi kan få en enighet her inne om hva innholdet skal være. Zaarin 24. feb 2009 kl. 14:18 (CET)

Når det gjelder at han var medlem av FrPs internasjonale utvalg så fant jeg dette dokumentet som beviser det: http://www.frp.no/filestore/Sentralstyrets_arsberetning_2007_2008_web.pdf Zaarin 24. feb 2009 kl. 14:52 (CET)

Hva med å legge til en bolk med politikk. slik det står nå blir det lite sammenheng.

"Kulturkamp"[rediger kilde]

"Toje krediteres vanligvis som opphavsmann til Kulturkamp som merkelapp på det hardere debattklimaet i Norge mot slutten av det første 2000-tiåret" står det. Hva er kilden for at noen bruker ordet kulturkamp om "det hardere debattklimaet" (hvilket hardere debattklima?) i Norge? Det er en type retorikk som jeg ellers bare har sett Anders Behring Breivik og likesinnede bruke. Ikke kan jeg se at det innen mainstreamen i Norge er noe "harderere debattklima" heller.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Asle Toje. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. jul. 2017 kl. 18:22 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Asle Toje. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jun. 2023 kl. 14:57 (CEST)[svar]