Diskusjon:Dungeons & Dragons

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det er gjerne en firesidet terning (d4 eller dice4), det er en del våpen som bruker denne terninger når det trilles skaden som gjøres på ett monster og visa versa. - Hva menes med denne teksten? d4 brukes ikke mer enn noe annet og i tredje utgave er det nestne ingen båpen som bruker d4. Om noe skal fremheves så bør det være det d20-terningen. Tekst fjernet. --SirGalrim 15. mai 2006 kl.18:05 (UTC)

[rediger kilde]

Jeg ser nå at den engelske Wikipedia-siden om Dungeons & Dragons har logoen liggende ut som bilde. Er det helt utenkelig på denne siden? Ifølge reglene for opplasting av bilder så det litt strengt ut. Tvadahl 26. aug 2007 kl. 12:46 (CEST)

Oversettelse av "dexterity"[rediger kilde]

I artikkelen er "bevegelse" brukt som en oversettelse av "dexterity". Jeg synes "behendighet" eller "smidighet" er en bedre oversettelse.

Norsk Utgave[rediger kilde]

Såvidt jeg kan se, så ble Dungeons & Dragons gitt ut på Norsk i 1989, av AEH Hobby, ikke i 1982, som i artikkelen.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Dungeons & Dragons. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. apr. 2019 kl. 16:44 (CEST)[svar]