Diskusjon:Fri riksstad

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Er det en bestemt grunn Buchhorn blir redirigert til Friedrichshafen? Jfr. at Buchhorn har eget oppslagsord på tyske Wikipedia? Jeg sier ikke at det er feil, men at jeg ser ikke umiddelbart noe grunn til det. --Finn Bjørklid 18. mar 2008 kl. 13:55 (CET)

Det er jo i utgangspunktet ikke rart at Tyskland har flere artikler om tyske forhold. Grunnen til at Buchhorn peker til Friedrichshafen, er at byen som i 1803 het Buchhorn, i dag er en bydel av Friedrichshafen. Friedrichshafen fantes ikke i 1803, men i dag er Buchhorn et nokså ukjent navn. På sikt, dvs. når artikkelen om Friedrichshafen er så omfattende at innholdet bør splittes opp etter bydeler, kan det nok bli aktuelt med en egen artikkel på norsk wikipedia òg. Foreløpig er det ikke et så skrikende behov, slik jeg ser det. Men jeg hadde tenkt å sette inn én setning (eller to) i Friedrichshafen som forklarer historien lite grann. Hanno 19. mar 2008 kl. 21:19 (CET)
Sånn. Nå har jeg tilføyd den nevnte setningen i artikkelen Friedrichshafen. Jeg håper det hjalp. Hanno 17. apr 2008 kl. 22:57 (CEST)
All's well that ends well (Whate'er the course, the end is the renown)! --Finn Bjørklid 17. apr 2008 kl. 23:11 (CEST)