Diskusjon:Fritz Haarmann

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Angående kjøttsalg[rediger kilde]

Jeg er klar over at noen av dere som har lest artikkelen vil hoppe over meg fordi jeg skriver at Haarmann faktisk solgte kjøtt til befolkningen, alt jeg har lest foreløpig tyder på dette, med 3 unntak.

  • Sagaen om isfolket (som er et fiksjonelt verk)
  • Det engelske wikipedia
  • Pressen i Hannover. (Presse m.m sa at det kun var rykter i tiden etter Haarmanns tilståelse)

Politiets rapporter sa faktisk at Harrmann innrømmet at han solgte menneskekjøtt, i tilegg til dette solgte Haarmann mye mer kjøtt en noen annen kjøttdistrubutør under denne tiden, hvor det faktisk var stor mangelvare på bl.a kjøttprodukter.

Jeg skal legge fram grundigere bevis så snart jeg kan.

Ryktene om salg av menneskekjøtt oppstod i kjølvannet av den forferdelige Karl Grossmann-saken i Berlin bare tre år før hodeskallene dukket opp i Hannover. Grossmann gikk løs på kvinner, ikke gutter, og som slakter fikk han lett avsetning for kjøttet fra ofrene. Haarmann omsatte også kjøttvarer og kunne lett ha gjort det samme. Kvent 6. apr 2009 kl. 11:24 (CEST)

Oi, her var det en del: det første avsnittet er ikke leksikalsk, og jeg synes dessuten at beskrivelsene er noe sære: vrikket på rumpen, likte en sigar. I den grad dette er interessant bør det heller komme lengre nede i artikkelen og som en del av et psykologiserende beskrivelse (og refereres). Innledningsvis bør det heller nevnes hvorfor han er kjent, nemlig som morder. --Finn Bjørklid 28. mai 2006 kl.14:40 (UTC)

Takker, setter igang med engang. Ninin 28. mai 2006 kl.15:16 (UTC)

Billedadvarsel[rediger kilde]

Følgende bilder er slettet fra Commons, eller merket for sletting. Fjern bildene fra artikkelen eller bli med og diskuter bildene på Commons. Hvis du er enig i at bildene bør slettes, husk å fjerne denne meldingen etter at du har fjernet bruken av selve bildet. Dette er en automatisk melding fra CommonsTicker (alle).

   * Svencb satte slettemarkør No source since på Image:Hans.jpg: NSD(diff);

-- CommonsTicker 3. des 2006 kl. 03:31 (CET) -- CommonsTicker 3. des 2006 kl. 03:31 (CET)

Please remove my photo from this page. Iam not Hans Grans. Check usage on Commons
Hans555 26. mai 2007 kl. 09:46 (CEST)[svar]
RemovedH92 (d/t · b/c · @) 26. mai 2007 kl. 09:59 (CEST)[svar]

Massemorder eller Seriemorder?[rediger kilde]

Hva er riktig definisjon på denne karen? EnWiki kalle han serial killer.. Mr. Hill 12. nov 2007 kl. 20:09 (CET)

Han var seriemorder, drepte aldri mer enn to på én gang. Mer enn nok, uansett. Kvent 6. apr 2009 kl. 11:18 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fritz Haarmann. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 21:57 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 7 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fritz Haarmann. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 23. mar. 2018 kl. 19:14 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fritz Haarmann. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 11. nov. 2018 kl. 23:15 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fritz Haarmann. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. mar. 2019 kl. 02:11 (CET)[svar]