Diskusjon:Glasurgenerasjonen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Feil betegnelse[rediger kilde]

Det står i artikkelen at "dessertgenerasjonen" er en annen betegnelse på "glasurgenerasjonen". Det stemmer vel ikke. Dessertgenerasjonen er sekstiåttergenerasjonen, de som er født på 1950-tallet, mens glasurgenerasjonen er barn av dessertgenerasjonen, de som er født på 1970-tallet, kanskje også 1980-tallet. Notabene 13. jan 2008 kl. 12:55 (CET)

Jeg synes artikkelen bærer alt for mye faktapreg, spesielt i og med at den totalt mangler kilder og kun består av ubegrunnede påstander.

Omskriving[rediger kilde]

Jeg synes i utgangspunktet ikke at denne artikkelen har livets rett som noe mer enn et avsnitt i Millenniumsgenerasjonen, men jeg har likevel prøvd å rydde litt. Jeg har erstattet den unyanserte negative karakteristikken med en noe mer nøytral forklaring av begrepet og poengtert at det er omstridt. Jeg har også fjernet referansen til «curlinggenerasjonen» da jeg mener at dette begrepet har en noe annen konnotasjon og kanskje i større grad er en kritikk av nevnte generasjons foreldre enn av dem selv. DES (diskusjon) 4. apr. 2017 kl. 13:17 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Glasurgenerasjonen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 15. feb. 2023 kl. 15:48 (CET)[svar]