Diskusjon:Gunnar Stålsett/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Fødested[rediger kilde]

Han er vel født i Nordkapp, ikke Nordkapp? Eller? –Peter J. Acklam 13. mar 2005 kl.14:00 (UTC)

Utsagn har ikke ryggdekning i sin fotnote[rediger kilde]

Jeg fjernet "Videre skapte utnevnelsen også uenighet i Bondevik-regjeringen, og da spesielt hans syn på homofili og homofile i kirkens tjeneste[1].

fordi fotnoten rett og slett ikke støtter hovedutsagnet - dvs at utnevnelsen skapte strid i regjeringen pga "hans syn på homofili og homofile i kirkens tjeneste". Dette står ikke i dagbladartikkelen. Og hvis ikke hukommelsen svikter meg helt, var det på dette tidspunkt ikke homofilistandpunktet som skapte misstemning, med de forhold som nevnes/antydes i Dagbladartikkelen. Det var nemlig flertall i Dnk-stemmegivningen for biskop Bondevik og i regjeringen, men det at statsministeren ikke deltok da man stemte og resultatet da ble et annet, om det ble oppfattet som svært illojalt av KrF.

Stålsett hadde i flere intervjuer forut for at avgjørelsen ble fattet uttrykt seg med en viss vaghet om homofilispørsmålet, såpass vagt at ett SP-medlem som var på vippen mellom ham og den som hadde fått flest stemmer innhentet en vurdering fra en teolog hun stolte på i Stavanger (han som nå er biskop i Sør-Hålogaland), og han mente bestemt at Stålsetts standpunkter ikke var slik hun hadde hørt noen hevde og at S. sikkert ikke ville utfordre bisperådets vedtak av 1997.

Man kan for min del godt skrive at det ble anspent i regjeringen da han ble utnevnt, og man kan godt skrive om den holdning som Stålsett snart begynte å gi klinkende klart tilkjenne. Men sammenkoblingen er anakronistisk, og det er misbruk av fotnote. Ctande 26. mar 2007 kl. 19:16 (CEST)


Da er dette dels min skyld, som ikke leste notene godt nok. Er glad du ryddet opp i dette, slik at vi kunne unngå redigeringskrig videre! Takk :) Noorse 26. mar 2007 kl. 19:17 (CEST)
Nå har jeg rotet det til for dere, kom i redigeringskonflikt og visste ikke hva jeg skule gjøre for ikke å miste innholdet. FinnR 26. mar 2007 kl. 19:27 (CEST)

Skjult tekst i artikkel[rediger kilde]

Flyttet diskusjon fra skjult tekst i selve artikkelen og hit. Hvem som har skrevet de forskjellige «innleggene» går forhåpentligvis fram av historikken. <!-- hvilken "respons" er det snakk om? kilder? -noe som særlig a seg uttrykk i den respons han fikk for prekenen under kronprinsbryllupet. --> FinnR 26. mar 2007 kl. 19:40 (CEST)

Om navnet[rediger kilde]

Hvorfor fjerne historien om navnet til familien? Synes jo det er relevant leksikalsk info. Slik det står nå vil nok mange stille seg spørsmålet om hvorfor han ikke har fødenavnet. --Ectoras 30. okt 2011 kl. 21:53 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Gunnar Stålsett. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 21. jul. 2017 kl. 02:23 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Gunnar Stålsett. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jul. 2017 kl. 07:01 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Gunnar Stålsett. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. sep. 2017 kl. 05:10 (CEST)[svar]