Diskusjon:Inn på tunet

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting den 26. januar 2013, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Det denne artikkelen nå mangler er omtale av hva som stod i Soria Moria II, hvis det var der dette startet. Det mangler opplysninger om når dette fikk navnet «Inn på tunet». Det mangler opplysninger om hva ble vedtatt i landbruksoppgjørene. Hva er vedtatt i Stortingsmeldinger her? Opprinnelig stod noe om samarbeidsordning mellom, her handler det vel mer om hvilke organer Regjeringen har initiert samarbeid mellom. Sertifiseringsordningen må knyttes til noe. Dette er en næringsutviklingsprosjekt som ser ut til å kvalifisere folk på bygdene til å levere tjenester som kommunene skal kjøpe, trengs beskrivelser av begge deler. Hva slags velferdstjenester skal leveres? Hvilke penger er innvolvert, offentlig støtte til «inn på tunet» og offentlige velferdsordninger. Her mangler nesten all historikk. Hvis noen nå utvikler videre slik at det blir en tekst ikke innvidde forstår så bør etterhvert sitatene fjernes, de bør da være unødvendige, de ble satt inn fordi de er omtrent det eneste som gir artikkelen substans og innhold. Ett mulig fremtidig problem her vil være politikk, når det arbeides videre så husk på at artikkelen skal ikke være politisk reklame, styr unna politiske floskelord, nøkternhet, vær så snill. Dette er kanskje nå en beholdbar artikkel, men det er ikke noen god artikkel, tvert om den er snau og riktig dårlig artikkel. Stallo (diskusjon) 26. jan 2013 kl. 13:22 (CET)

Artikkelen er nå totalt omskrevet, det er ikke noe igjen av opprinnelig artikkel, vedtatt ikke slettet, men trenger fortsatt opprydding. Trenger fortsatt opprydding er jeg enig i. Er det noen som kan gi meg tips til hvordan rydde? Etter å ha lest offentlige utredninger til de kom ut av ørene på meg så trenger jeg noen riktig kritiske kommentarer til hva som nå skal ut og hva som ser ok ut og hvilke deler som bør ryddes. For å få ryddet trenger jeg at noen leser og forteller meg hvordan de oppfatter det de har lest, hva som er forståelig og hva som ikke er det, gjerne litt kommentar for hvert avsnitt. Anybody out there? --Stallo (diskusjon) 16. feb 2013 kl. 22:07 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Inn på tunet. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jul. 2017 kl. 03:03 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 14 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Inn på tunet. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. apr. 2019 kl. 21:46 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Inn på tunet. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 24. mar. 2022 kl. 03:39 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Inn på tunet. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 20. feb. 2023 kl. 11:41 (CET)[svar]