Diskusjon:Liste over ordførere i Norge 2007–2011

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Diverse[rediger kilde]

Jeg har nå oppdatert lista til å være ajur jf. kommunevalget 2007, men har noen ting jeg ønsker kommentarer på.

  • Lokale lister
    • Det er en rekke lokale lister, skal de oppføres på fult navn, bare lokal liste enner [[Bygdelista (Midtfjord)|LL]]
    • Hovrdan skal ordførere som er tilkynttet part, men på valg på en fellesliste merkes?
  • Varaordførere
    • Jeg har i utgangspunktet ikke lenket noen, utenom de jeg vet har artikler. bør det være sånn? Mvh Røed (d · en) 30. okt 2008 kl. 20:20 (CET)

Her er mine råd:
Etter mitt skjønn er det ikke nødvendig å lage artikler om alle lokale valglister, men det er greit å ha en artikkel om emnet, som vi kan lenke til.
De som er valgt på fellesliste bør føres opp som knyttet til sitt parti (noen av dem har jo andre, partispesifikke verv i fylkesting, stortingsvara el.l.), og markeres med en felles fotnote: Vedkommende stilte til valg på en fellesliste mellom flere parti, el.l.
Det er ikke nødvendig å lenke alle varaordførere; men de vi vet er notable (fhv stortingsrepresentant, heltidspolitiker i byer, div. andre) bør være røde/blå. (Vær forresten oppmerksom på Ingrid I. Willoch, Aud Kvalbein og Christel G. Meyer). Mvh MHaugen 30. okt 2008 kl. 21:27 (CET)

Er det en idé å legge til fylke som sorteringskriterie her? -- cavernia -- 26. aug 2009 kl. 16:41 (CEST)

Ordfører døde[rediger kilde]

Erik Haatvedt var ordfører i Tinn da han døde i 2010. Ny ordfører ble Turid Opedal, men hvem ble ny varaordfører? Dette må det stå om, og note legges inn. Kronny 27. sep 2011 kl. 15:59 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Liste over ordførere i Norge 2007–2011. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. des. 2021 kl. 20:24 (CET)[svar]