Hopp til innhold

Diskusjon:Nordahl Heyerdahl-Larsen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Klart leksikalt interessant[rediger kilde]

Vedkommende har blitt grundig omtalt i en større artikkel i avisen Dagens Næringsliv og i en rekke andre artikler i ulike publikasjoner for sin forretningsdrift, så det kan ikke være noen tvil om at vedkommende er leksikalsk interessant. Ulf Larsen 29. sep 2008 kl. 01:08 (CEST)

Jeg er uenig. At en har blitt omtalt i media et par ganger gjør en ikke automatisk inklusjonsverdig i et leksikon. KEN 29. sep 2008 kl. 09:53 (CEST)
Synes også denne er tvilsom. Btd 29. sep 2008 kl. 11:57 (CEST)
Det er ikke et par ganger, en rekke artikler. Sist er vedkommende på forsiden av dagens VG. Ulf Larsen 29. sep 2008 kl. 15:50 (CEST)

Bør bruke fotnotereferanser[rediger kilde]

Her fins en inline-lenke og en hel samling eksterne lenker – de utgjør en signifikant del av teksten – men hvilke som underbygger hvilke påstander går ikke frem av strukturen. Okay, inline-lenken er vel et unntak i så måte – men det er dårlig stil. Er det noen som har oversikt og kan rydde i dette? — the Sidhekin (d) 16. nov 2009 kl. 00:09 (CET) Ellers får jeg vel se om jeg husker det når jeg finner tid ...

Familie?[rediger kilde]

Med et slikt dobbelt etternavn - var dette en i familie med oversetteren Dag Heyerdahl Larsen? Kronny (diskusjon) 13. jul 2012 kl. 10:44 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nordahl Heyerdahl-Larsen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 12:42 (CEST)[svar]