Diskusjon:Nydalen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Skillet mellom Nydalen og Storo[rediger kilde]

Nydalen har utvilsomt området vest for Sandakerveien, mens Storo utvilsomt har området mellom nord for Birch-Reichenwalds gate og Vitaminveien. Området øst for Sandakerveien, nord for Vitaminveien har noen "umulige" skiller. Oslo Byleksikon omtaler Tamburveien som Nydalen (sikkert riktig nok), men defineres Gunnar Schjelderupsvei som Storo. Og det er sistnevnte som blir problematisk:

  • Heilo Vel er boligene fra 50-tallet, Gunnar Schjelderups vei fra nummer 15 til 41. De omtaler strøket som "Nydalen (eller Storo, om du vil)", det er med andre ord helt åpent.
  • De nye store boligkompleksene, sør for Heilo Vel (retning Storo), bruker kun Nydalen navnet (sikkert av markedsføringsgrunner):
    • Boligstiftelsen Nydalen (GSV 13). Her finner man også Bunnpris Nydalen
    • Nydalstoppen (GSV 13)
    • Nydalen Kvarter (GSV 11) - ligger ca 50 meter fra Storo Storsenter.
  • I tillegg er det relativt nye avistrykkeriet til Schibsted beliggende øst for Sandakerveien og sør for Tamburveien.

Så dette er ikke enkelt. Yosh 15. jan 2010 kl. 02:26 (CET)

Skillet mellom Nydalen og Bjølsen[rediger kilde]

Området mellom veien Badebakken og Kristoffer Aamots gate er en del av nabolaget Badebakken. Badebakken omtales normalt som beliggende på Bjølsen - IKKE i Nydalen. Eiendomsmeglerne har begynt å selge leiligheter i Badebakken sameie (husene mellom veien Badebakken og Aamots gate) som "Nydalen" eller "Nydalen/Bjølsen" men det gjør det ikke riktig. Hva baserer man det på at akkurat denne delen av Badebakken skal regnes som Nydalen og ikke Bjølsen?Dette usignerte innlegget ble skrevet av 193.156.29.133 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)