Hopp til innhold

Diskusjon:Sigurd Skirbekk

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg leide en kort periode en hybel hos Skirbekk og mener å huske at han sa at han er bror av Gunnar Skirbekk. Det er kanskje noe som kunne nevnes. Men bør i såfall dobbelsjekkes, i fall jeg husker feil. --Oddeivind 25. okt 2007 kl. 10:06 (CEST)

Omstridt?[rediger kilde]

Refererer: "...har særlig deltatt i debatter knyttet til overbefolkning, islam og immigrasjon. Hans synspunkter og analyser knyttet til disse spørsmålene er omstridte."

Er ikke nesten all debatt om dette "omstridt", uansett hvilken side man stiller seg på? Det vil vel alltid være noen som er uenige med et synspunkt på et slikt tema. Det gjelder forsåvidt politikk generelt, men ofte er det mer følelser involvert i temaer knytta til kultur enn til økonomi. Jeg mener at den siste setningen om omstridte synspunkter derfor bør fjernes. Den kan dessuten tolkes partisk, som om wikipedia har et synspunkt på temaet. Odd Eivind 14. jan 2009 kl. 11:30 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Sigurd Skirbekk. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 23. jun. 2023 kl. 01:25 (CEST)[svar]