Diskusjon:Slaget ved Karbala

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg tror neppe at man kan katagorisere en familie for hær(referer til de 72 som mistet sine liv). Det var noen vakter(sentry), men resten var familie medlemmer til Husayn ibn Ali. Hvis man også ser på listen av krigsfangene, så vil man finne noen av de kvinnelige familie medlmmer til Husayn ibn Ali. --Imranal 8. des 2006 kl. 20:45 (CET)

Denne setningen er uklar, dårlig skrevet og ikke begrunnet: «Hendelsen regnes ofte som begynnelsen på skillet mellom sunni og sjia, men det er feil, splittelse mellom sunni og sjia ble etter bortgang av Profeten Muhammed(s), og markeres av sjia muslimer som høytiden Aashura. Sunni muslimmer faster på denne dagen.» --Finn Bjørklid 29. feb 2008 kl. 12:49 (CET)

Denne artikkelen synes jeg ikke er veldig objektivt skrevet. Det er veldig tydelig at den eller de som har skrevet den har en klar sympati med den ene siden. Leksikon-artikler bør skrives mer objektivt.Dette usignerte innlegget ble skrevet av 85.166.91.31 (diskusjon · bidrag) 7. feb. 2020 kl. 22:47‎ (Husk å signere dine innlegg!)