Diskusjon:Softphone

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

SIP har ingenting med rtsp og codecer å gjøre. SIP står for signallering av sesjoner som i teorien kan bestå av hva som helst, både telefonsamtaler, lynmeldinger o.l applikasjoner. SIP kan dermed heller ikke "støtte" en bestemt transportprotokoll. Klientene som bruker SIP er det som støtter dette. Mer riktig kan en si at en bruker SIP til å formidle hva man støtter, og hvordan man skal kommunisere.

Denne artiklen inneholder mao endel unøyaktigheter. Et godt stykke unna ekspertise-nivå må man kunne akseptere her, men dette er ikke i nærheten av oppslagsverknivå engang, og ubrukelig for studenter o.l som referanse per idag.

_____

Artiklen inneholder mye svada om alskens småplukk som ikke har med softphone å gjøre. Jmfr den engelske versjonen av artiklen; straight to the point uten annen mikkmakk.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Softphone. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. aug. 2017 kl. 16:27 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Softphone. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. jan. 2022 kl. 15:57 (CET)[svar]