Diskusjon:Suzanne Brøgger

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Trenger referanser[rediger kilde]

Informasjon «av straffbar karakter»? Noen har gått litt av skaftet her. Kanskje samme person som har pepret hele teksten med [trenger referanse] - ?

Brøgger er såpass kjent (og kontroversiell) at det er helt unødvendig å demonstrere en slik grad av skepsis til artikkelens innhold. Og er man tydeligvis først på nett, er det like enkelt å finne kilder og bekreftelse til biografien her - som å pepre med [trenger referanse] høyt og lavt.

Dette minner om [trenger referanse]-pepringen av artikkelen om Emil Kraepelin, en nesten like ruvende skikkelse i psykiatrien som Sigmund Freud, men her skulle det demonstreres at Kraepelin er en heeeelt ukjent person (usant), og alle utsagn etterfølges av [trenger referanse]. Enda Kraepelin er det virkelig enkelt å finne opplysninger om, og selv fylle inn kildehenvisninger. --Nordfra (diskusjon) 7. feb. 2022 kl. 15:23 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Suzanne Brøgger. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 21. mar. 2023 kl. 07:11 (CET)[svar]