Diskusjon:Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Tom Clancy’s Rainbow Six Siege er en del av underprosjektet videospill, som jobber med å forbedre videospill-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.



Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Tom Clancy's Rainbow Six Siege. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 20. feb. 2018 kl. 10:40 (CET)[svar]

Spillet er skrevet for eksiterende spillere[rediger kilde]

Wikipedia er et sted hvor hvertfall jeg går å leter etter litt ukjent kunnskap. Ting jeg lurer på. Når jeg leser om Siege, slår det meg at beskrivelsen til RAINBOW 6 Siege (RB6S) bærer alt for tydlig preg av å være rettet mot spillere som allerede kjenner godt til spillet. Ta en titt på artikkelen til Combat arms, den er å finne om du leter fram "Combat Arms", også en spill-beskrivende artikkel. Delen i artikkelen hvor angripere og forsvarere er greie nok, men kan noen forsvare bruk av ordet 'spillkart', er å finne som overskrift (h1-nivå). Er da dette snakk om et kart til en butikk hvor man kan finne spillet? nei, det er nok bare en direkte oversettelse fra engelsk.

Jeg prøver å sette min lit til at en oppfinsom wiki-bidragsyter kan se over språket, samt flette inn en kategori om "Newcomers". Hvis man kjøper spillet, er det noe man kan bytte med andre?


E-sport 'faktoren' til RB6S har gjort spillet stort i land som brasil, frankrike, tyskland og ikke minst i hjemlandet cannada/vietnam etter hva jeg forstår. Kanskje det hadde vært relevant?

-Ahoy

Mathias Ahoy! (diskusjon) 15. okt. 2021 kl. 21:48 (CEST)[svar]