Diskusjon:Verdenscupen i hurtigløp på skøyter 2010/11 – Verdenscup 1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Verdenscupen i hurtigløp på skøyter 2010/11 – Verdenscup 1 er del av underprosjektet skøytesport, som søker å øke antall artikler relatert til skøytesport og å utbedre kvaliteten på nye og eksisterende artikler så mye som mulig. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen, foreslå endringer eller besøke prosjektsiden hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som bør gjøres. Har du spørsmål kan disse stilles på diskusjonssiden til prosjektet.


Mer informasjon om artikkelen

  1.  Denne artikkelen mangler vurdering av nivå.
  2.  Denne artikkelen mangler vurdering av prioritet.
  3.  Sidevisningsstatistikk for denne artikkelen:

Resultat-tabeller[rediger kilde]

Jeg registrerer at mange resultat-tabeller (ikke bare her, også i andre sammenhenger) opererer med kollonneoverskriftene «Gull», «Sølv» og «Bronse». Selv er jeg pirkete nok til å mene at slike betegnelser gjelder medaljer, og at disse deles ut bare i mesterskap, som i NM (og andre nasjonale mesterskap), i EM (og tilsvarende verdensdelsleker), i VM og i OL. Men jeg legger meg flat hvis det viser seg vanlig at enkeltstevner under Verdenscupen faktisk deler ut medaljer ... TorSch 18. mar 2011 kl. 10:09 (CET)

Som tidligere funksjonær (svingdommer) ved Sprint-VM på skøyter i 1997 på Hamar og fortsatt medlem av Holmestrand og Botne Skøyteklubb så mener jeg bestemt at du har helt rett ihvertfall når det gjelder verdenscupen i hurtigløp på skøyter. Men synes at en eller annen utheving/klargjøring bør med på vinneren (og kanskje også nr 2 og nr 3) av en øvelse. Men å utheve med ordene gull/sølv/bronse blir vel feil som du skriver. Hva bør isåfall velges for utheving av vinnere/pallpremierte utøvere i notable konkurranser ? Som jeg mener at verdenscupstevner (og andre likeverdige konkurranser) er. Utifra hva jeg har sett på ISU Communications for verdenscupen i hurtigløp på skøyter så deles det ut prispenger (fra ISU) for de beste sammenlagt pr distanse, og de beste per distanse ved enkeltstevner, fra arrangør deles det også ut blomster samt mulig premie, men som sagt fortsatt ingen medaljer. Mvh --Migrant 18. mar 2011 kl. 14:15 (CET)
OK. Jeg hadde ingen god løsning, derfor satte jeg bare ballen i spill. Det står ikke medalje noe sted i tabellen, så sånn sett er jo illustrasjonsfargene bare veiledende. Hvis ingen skulle ha noen god løsning, foreslår jeg det enkle kompromiss at fargene beholdes, men at ordene Gull , Sølv og Bronse erstattes av f.eks. Vinner, nummer to og nummer 3. Men jeg legger ikke noe prestisje i det, det var bare kverulanten i meg som fikk meg til å spørre. For helt riktig er det jo ikke slik det står. TorSch 18. mar 2011 kl. 14:48 (CET)
Ok da gjør jeg det på den måten inn til ny stil blir foreslått, og skal endre etterhvert som jeg patruljerer på de aktuelle sidene. Velger Vinner/nr 2/nr 3 i tabell med topp 3 men velger 1/2/3 for full resultatliste så sant det ikke skulle være kun 3 med (av en eller annen grunn). Men hva synes du sånn generelt om oppsettet for siden Verdenscupen i hurtigløp på skøyter 2010/11. Er den (terminlista) enkel og lett og forstå eller ble den for stor og prangende i forhold til resten av innholdet på siden ? Tenkte jeg skulle bruke den som mal for flere andre sesonger i samme type verdenscup kan seff flytte rekkefølgen på noen overskrifts-avsnitt. Men må vel innrømme at jeg har blitt innspirert av oversikten på de engelske relaterte sidene. Mvh --Migrant 18. mar 2011 kl. 15:29 (CET)
Det er farlig å spørre meg til råds, jeg kunne gi et svar du ikke ønsket. Så ta mine meninger for det de er, les dem, glem dem og vent eventuelt på at flere har mer relevante meninger.
For meg er nemlig terminlisten information overkill, de aller mest skøyteinteresserte vil nok ha større glede av den enn hva jeg har. Men det finnes alltid dem som vil vite alt (slike som i et fotballreferat ikke er fornøyd med at fotballdommeren bare navngis, de vil ha hans klubb og alder også ..).
  • Mitt beste forslag er derfor at du foreløpig lar ting være slik det er.
  • Men min personlige mening er at det er nok med å angi de to første kollonnene uendret, deretter datoer (fra - til), og så listeformat/tekstformat som f.eks. «500m D+H, 1000m D+H, 1500m D+H, 3000m D, 5000m H». Jeg ser ikke at det er bryet verd å introdusere ytterligere lenkinger fra terminlista til enkeltdistansene, du har aktiv lenke i kollonnen «Resultater», og interesserte tar det derfra.
Er vi så enige i at du ikke forhaster deg for å gjøre slik jeg (nesten) foreslår, men heller lytter til de som er mer skøyteinteresserte? Fint!
Det som ellers er mest problematisk med slike skøyteartikler, er at resultatlister ikke blir lagt inn før langt i etterkant av arrangementet. Ideelt sett burde resultatene være på plass samme dagen, ihvertfall i de tilfellene hvor arrangementet lenkes fra forsidens «Aktuell sport». TorSch 18. mar 2011 kl. 16:14 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Verdenscupen på skøyter 2010-11/Verdenscup 1. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. aug. 2017 kl. 06:39 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Verdenscupen i hurtigløp på skøyter 2010/11 – Verdenscup 1. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 20. jul. 2018 kl. 04:31 (CEST)[svar]