Jean Ven Robert Hal

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Jean Ven Robert Hal
Født11. mai 1970Rediger på Wikidata (53 år)
Italias flagg Milano, Italia
BeskjeftigelseKomponist, pianist, regissør Rediger på Wikidata
NasjonalitetItalia
Musikalsk karriere
SjangerElektronisk musikk
Instrumental
New age
Ambient
Kosmisk Musikk
Krautrock
Klassisk musikk
Progressive rock
InstrumentSynthesizer, keyboard, piano, theremin, sampler, orgel, trommemaskin, perkusjon, vocoder
Aktive år1994–nå
PlateselskapIndependent
Nettstedwww.JeanVenRobertHal.com

Jean Robert Ven Hal, er navnet på kunst som brukes av Roberto D'Agostino Vendola (født 11. mai 1970 i Milano, Italia) er en italiensk musiker og komponist av elektronisk musikk.

Biografi[rediger | rediger kilde]

Jean Ven Robert Hal er en keyboardist, komponist, arrangør og synthesizer programmerer, som spesialiserer med lidenskap på både analog lyd, og digitale elektroniske enheter og bruken av "vintage" med prestisjetunge merker som Moog, ARP, EMS, ELKA, Oberheim, Synclavier, Fairlight CMI, Mellotron, en forløper for dagens samplere, den legendariske Theremin og mange andre, alle musikkinstrumenter som har preget historien til moderne musikk.

Jean Ven Robert Hal, er en av de få lederne i Italia for å være en del av kosmische musik, klassisk musikalske stil, født i Tyskland på slutten av sekstitallet, kjent for kreative uttrykk og mer utbredt bruk av synthesizer, av vocoders og dedikerte elektroniske systemer.

Den innflytelse som har preget kosmische musik og musikalske vei Hal, er det psykedeliske og «minimalisme", "musikk og elektronikk, nemlig post-Webern.

Tiden den "kosmische musik" er satt inn og koblet til sjangeren "ambient", og i en mer generell måte (men feilaktig) i den "nye tid".

Musikken til Jean Ven Robert Hal ble sendt på flere italienske tv-nettverk, så vel som utenlandske, og er en reell sammensetning av stemninger og syntetiske lyder.

Arbeid[rediger | rediger kilde]

Hans mest representative verk er tittelen "Cosmic Nature", som er en reise gjennom rommet, i naturen til universet, men implisitt også av sin interne tilstand, preget av brede melodier, lyder og "kosmiske" sjal. Blant de viktigste brikkene er også komponere en symfoni av samme navn som er representant for Overture Album.

Andre komposisjoner som har lykkes å bli sitert på TV og er tilbake i forgrunnen igjen i nettet er:

  • Hopes and dreams, en atmosfære som minner om symfonisk musikk helt klassiske, akustiske lyder hvor Hal er i stand til å gi farge til synthesizer.
  • Laser Hal 1 (Part. 1), er en sammensetning av kosmisk elektronisk imponerende og dramatisk tolkning, som representerer begynnelsen på en indre reise gjennom tid. Det utvikler i en del rytme og frenetisk, og en annen mer symfonisk, men fortsatt ledsaget sin helhet av elektroniske effekter som skiller seg ut bruken av Theremin, og "M400" Mellotron kor legendariske mytiske i tillegg til andre synther vintage.
  • Laser Hal 2 (Part. 2), en av de kosmiske klassiske komposisjoner, basert på sekvens, harmoni og felles komplekse kjeder. Det er en reise i stadier av indre livet noen ganger med reverseringer i ansiktet, men alltid ledsaget av en "rød tråd".
  • Moon Voice, en elektronisk komposisjon som høres ganske utvikles i en mer rytmisk og techno-dance. Det er en sang helt dedikert til den første "månelandingen" i 1969, Apollo 11. hvor du kan lytte til stemmene til Neil Armstrong, Buzz Aldrin og Michael Collins behandlet elektronisk.

Jean Ven Robert Hal, fascinert av verden og 3D datagrafikk i over ti år, har gjort noen studier og forbedringer på dette området. Han er i dag produserer en multimedia-prosjekt med 3D visuell og musikalsk eksperimentering som vil bli publisert i en DVD. (2011).

Hal er også spesialisert i sammensetningen av filmmusikk, musikk til kortfilm, "frie komposisjoner, elektroniske symfonier, TV temaer.

Andre samarbeidsprosjekter[rediger | rediger kilde]

Hal har hatt en rekke samarbeid med den største mester i italiensk og europeisk syntese Gian Felice Fugazza. Tidligere professor i elektronisk musikk ved konservatoriet i Bologna (Italia), og også husket for å være direktør i en større nyhetsbyrå, og har skrevet en rekke artikler for magasiner og bøker om musikk synthesizere. Det nevnes også i mange bøker og oppslagsverk i musikk.

Hal har jobbet og samarbeidet med reklame jingler, musikalske mellomspill med ulike musikere i mange produksjoner, deriblant "MTV Music", og fulgte opplegget for musikken til "Milan Channel."

Han hadde også fleire samarbeid med klassiske musikere, korledere og symfoniorkester med Adriano Bassi (også kjent som en musikk-kritiker i RAI) i 19971998 for ulike konserter av klassisk musikk:

Jean Ven Robert Hal er også husket for å ha sunget som en tenor i "Coro Hispano Americano" Cervantes-instituttet i Milano (1996 til 1999), regissert av den høyt dekorerte koret regissør Marco Dusi, deltar i mer enn femti konserter viktig.

Lytt online bøker[rediger | rediger kilde]

  • Hopes and dreams
  • Laser Hal 1 (Part. 1)
  • Laser Hal 2 (Part. 2)
  • Moon Voice
  • Automation
  • Equilibrium

Video[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]