Kategoridiskusjon:Greske kvinner fra oldtiden

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hva er egentlig poenget med denne kategorien? Kunne ikke disse kvinnene kategoriseres som poeter (i tilfellet Sapfo) eller bare grekere fra oldtiden dersom vi ikke har noen underkategori som passer til virket deres? -- SLB (diskusjon) 9. apr 2007 kl. 20:17 (CEST)

Poenget var å fremheve dem. Jeg kan legge dem inn under andre kategorier der det passer. Men dersom denne skal slettes, trenger jeg tips om hvor Hipparete og Aspasia skal plasseres... (Jeg forkastet tidlig [[Kategori:Greske koner fra oldtiden]]). For øvrig er Xantippe plassert i en annen kategori allerede... Shauni 9. apr 2007 kl. 20:23 (CEST)
Kan vel være et alternativ å bruke den for de som ikke er kjent for noe annet enn å være noens kone? -- SLB (diskusjon) 9. apr 2007 kl. 20:46 (CEST)
Samtidig forstår jeg ikke problemet med kategorien. Vi har artikler om fire (!) kvinner fra antikkens Hellas. Hvorfor ikke fremheve dem? Dersom det skulle strømme på med artikler, synes jeg heller vi skal fjerne den. Men ikke mens vi bare har fire... Shauni 9. apr 2007 kl. 20:49 (CEST)