Kategoridiskusjon:Prostier

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Her mangler det noen[rediger kilde]

Denne listen mangler flere prostier, men hvordan legger man inn flere? Om ikke annet kunne denne siden lenket til andre lister, f.eks: Nord-Helgeland Prosti. Noen tips? Lauritzen 13. jun 2007 kl. 23:44 (CEST)

Dette er bare automatisk generert liste over prostier som det finnes artikler om (og hvor artiklene er riktig kategorisert). Det er ikke mulig å lenke til overskrifter i andre lister i en kategori, for å legge inn flere må man skrive artikler. Skriv en stubb om Nord-Helgeland prosti du (liten p), og legg den i kategori:prostier FinnR 14. jun 2007 kl. 07:40 (CEST)

Underkategorier[rediger kilde]

To spørsmål som henger sammen:

  • Er denne kategorien ment kun for norske prostier, og bør i såfall kategorinavnet reflektere det, eller er det allerede entydig (kun Norge som bruker betgnelsen prosti)?
  • Hvis kategorien kun gjelder norske prostier, er det egentlig hensiktsmessig med underkategorier for bispedømmene? Det vil jo bare bli vel 100 artikler i kategorien uansett og dermed forholdsvis oversiktelig. Jeg foreslår heller at f.eks. Austre Sunnmøre prosti legges direkte i Kategori:Prostier og i Kategori:Møre bispedømme i stedet for Kategori:Prosti i Møre bispedømme (som slettes).

--Wikijens (diskusjon) 6. apr. 2015 kl. 14:05 (CEST)[svar]