Maldiskusjon:Våpenskjold

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Flette med {{flagg}}?[rediger kilde]

Jeg lurer på om ikke det kan være en idé å flette denne med {{flagg}}, siden de har relativt overlappende funksjoner. Det kan gjøres ved at man legger inn en parameter våpen i flaggmalen, og så gjør denne malen til en slags omdirigering til denne, ved å skrive f.eks. {{flagg|{{{1}}}|våpen}} i denne malen. Det vil gjøre at den brukes på akkurat samme måte som nå, men vil samle dataene om våpenskjold på samme sted som med flagg. Hva tror du, Ssolbergj? Jon Harald Søby (diskusjon) 5. mar 2013 kl. 21:54 (CET)

Hei. Jeg er enig i at de har lignende funksjon, så å flette databasene sammen, med for eksempel det engelske wikipedias "country data"-maler som forbilde (f.eks. en:Template:Country data Sweden) kunne vært en god idé. Jeg foreslo dette da jeg lagde en:Template:Coat of arms, uten at noen virket nevneverdig interessert i å bruke tid og krefter på noe slikt. I alle fall synes jeg ikke at man bør katigorisere heraldikk under flaggmalen (a la {{flagg|{{{1}}}|våpen}}), siden et våpen ikke er en type flagg. Men det ligger nok et stort potensiale i å utvide databasen. Især interessant er wikidata: se her. Man venter på at "qualifyers" skal gjøres tilgjengelig. Dersom/når dette begynner å fungere kan det dekke alle verdens kommuner, land og byer, og da også spesifikt "skjoldet", slik at bildene egner seg til denne type bruk. Dette ville være det mest lettvinte, og ville kunne dras nytte av i alle språkutgavene av wikipedia. - Ssolbergj (diskusjon) 5. mar 2013 kl. 22:20 (CET)

Feilaktig Harstad-våpen[rediger kilde]

Fint hvis noen endrer til Fil:Harstad komm2.png. Hilsen Nordlending 21. mai 2018 kl. 06:47 (CEST)[svar]

@Nordlending: Fiksa av BjørnN. Jon Harald Søby (diskusjon) 22. mai 2018 kl. 00:10 (CEST)[svar]
Takk til BjørnN og Jon Harald Søby, men forsøket var dessverre ikke vellykket. Hilsen Nordlending 22. mai 2018 kl. 08:26 (CEST)[svar]