Wikipedia-diskusjon:Konkurranser/Ukens konkurranse 2010-50

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Norden?[rediger kilde]

Jeg lurer på om det faktisk er nordiske biografier eller skandinaviske artikler som er fokuset her? I teksten står det at temaet er nordiske biografier, men at det kun er norske, svenske og danske biografier som gir poeng. Det henger jo ikke sammen. Hva er rett? --- Løken 6. des 2010 kl. 04:16 (CET)

Se svar på min diskusjonsside. Det er norske, danske og svenske personer vi fokuserer på - bl.a for å skape en naturlig språklig avgrensning for oversettinger. Noen har reagert på at dette kalles nordisk, men som arrangører ønsker vi å holde fast på det. Wikimedia Norge har presentert konkurransen under det navnet for partnere og sponsor. Mvh, Bjoertvedt 6. des 2010 kl. 22:47 (CET)

Tips om artikler[rediger kilde]

Jeg tror jeg kommer til å stå over denne konkurransen (som jeg gjør med de fleste konkurranser, da jeg liker mer arbeidsro ;-)), men dersom noen skulle trenge idéer eller emner til artikler har jeg i det siste opprettet noen helt greie stubber på enwp. Se en:Special:Contributions/Eisfbnore. Dessuten har også en:User:Geschichte og de:Benutzer:Fingalo mange fine biografi-artikler om nordiske personligheter. Mvh Eisfbnore 16. des 2010 kl. 17:38 (CET)