Wikipedia-diskusjon:Konkurranser/Ukens konkurranse 2012-35

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Vietnam-filmer[rediger kilde]

Går utifra at artikler om filmer om Vietnam teller de også sånn som Good Morning, Vietnam (en) ? PS: Egentlig fremsatt som en ønsket artikkel. :-) Mvh --Migrant (diskusjon) 29. aug 2012 kl. 22:20 (CEST)

Problemet med den artikkelen er at jeg tror ikke det nåværende kategorisystemet fanger de opp. Det du kan gjøre er å kategorisere den i kategori:Vietnamske filmer (eller hva den nå heter også fjerne kategorien etter denne uken er over. Profoss (kontakt) 30. aug 2012 kl. 01:46 (CEST)

UKBot og bilder?[rediger kilde]

Jeg lurer på om UKBot regner med bilder som har både .jpg, .png og .gif? Det ser ikke ut som den har gitt poeng for bildet som ble satt inn i denne redigeringen? Det er helt greit hvis sånt faller utenfor, men tenkte det kunne være greit å vite. Hilsen Ahhh25 (diskusjon) 31. aug 2012 kl. 16:08 (CEST) som snart får lyst til å booke en tur til Vietnam!!

Haha, premien i konkurransen skulle vært en tur til Vietnam – det hadde vært noe :D Men ja, takk for tips! Jeg tenkte faktisk ikke på gif – det begynner å bli så lenge siden jeg har brukt det formatet, så jeg hadde bare lagt inn sjekk for jpg, png og svg. Men nå er gif, tiff, pdf og djvu også med, og poengene kommer med neste oppdatering. – Danmichaelo (δ) 31. aug 2012 kl. 17:29 (CEST)
Ja, det hadde virkelig vært en flott premie..... Da hadde nok deltakelsen i UK stått i taket også :-) Men fint at det gikk greit å ordne. Hilsen Ahhh25 (diskusjon) 1. sep 2012 kl. 07:42 (CEST)

Vietnamesisk general - ikke poeng[rediger kilde]

Jeg lurer på hvorfor jeg ikke fikk poeng for Lê Văn Duyệt som jeg har kategorisert som vietnamesisk general (skal prøve å finne noen andre kategorier også).iselilja (diskusjon) 2. sep 2012 kl. 22:17 (CEST)

Takk for tips! Boten sjekker bare et begrenset antall underkategorier av effektivitetshensyn. 4 er standard, men nå økte jeg til 6, og da kom bidraget ditt med. For konkurransearrangører, er dette forresten dokumentert på Mal:Ukens konkurranse kriterium. – Danmichaelo (δ) 2. sep 2012 kl. 22:28 (CEST)